Erik Soslu Cup Cake

MALZEMELER

3 adet yumurta
150 gram şeker. Yumurta ve şekeri 5 dakika çırpıyoruz.
1 çay bardağı sıvı yağ
1 su bardağı süt
200 gram un. İki seferde yavaş yavaş yediriyoruz.
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya karıştırıyoruz.180 derecede 15-20 dakika pişiriyoruz.

sos için;
150 gram kuru mürdüm erik
120 gram esmer şeker
3 yemek kaşığı Kemal Kükrer erik ekşisi
1 çay bardağı su ekleyip kıvam alana kadar pişirip blenderdan geçiriyoruz. Cup cakelerin üzerine döküp servis ediyoruz

Türkiye’de kurulduğumuz 2011 yılından bu yana yatırımlarımızla büyümeye devam ediyoruz. Bizim Mutfak ve Kemal Kükrer markalarımızla ürettiğimiz hazır çorba, bulyon, harç, puding, sirke, turşu ve soslarımızla Türkiye’nin en önemli gıda üreticileri arasındayız.

DETAYLI BİLGİ

EAT WELL, LIVE WELL

Türkiye’de kurulduğumuz 2011 yılından bu yana yatırımlarımızla büyümeye devam ediyoruz. Bizim Mutfak ve Kemal Kükrer markalarımızla ürettiğimiz hazır çorba, bulyon, harç, puding, sirke, turşu ve soslarımızla Türkiye’nin en önemli gıda üreticileri arasındayız.

DETAYLI BİLGİ