Soğan Kebabı

MALZEMELER

Kebap için;
500 gram kuzu kıyma
1 kuru soğan, incecik kıyılmış
Tuz
Karabiber
1 çay kaşığı kimyon
Pul biber
1 diş sarımsak
1 yemek kaşığı domates salçası
Maydanoz
2 yemek kaşığı Kemal Kükrer nar ekşisi yoğurulur, ceviz büyüklüğünde parçalar alınıp şekillendirilir.

Sos için;
2 yemek kaşığı domates salçası
Tuz
4 yemek kaşığı Kemal Kükrer nar ekşisi
1,5 su bardağı su tepsiye aktarılır.Köfteler ve 15 adet arpacık soğan tepsiye koyulur.200 derecede 20-25 dakika pişirilir.

Türkiye’de kurulduğumuz 2011 yılından bu yana yatırımlarımızla büyümeye devam ediyoruz. Bizim Mutfak ve Kemal Kükrer markalarımızla ürettiğimiz hazır çorba, bulyon, harç, puding, sirke, turşu ve soslarımızla Türkiye’nin en önemli gıda üreticileri arasındayız.

DETAYLI BİLGİ

EAT WELL, LIVE WELL

Türkiye’de kurulduğumuz 2011 yılından bu yana yatırımlarımızla büyümeye devam ediyoruz. Bizim Mutfak ve Kemal Kükrer markalarımızla ürettiğimiz hazır çorba, bulyon, harç, puding, sirke, turşu ve soslarımızla Türkiye’nin en önemli gıda üreticileri arasındayız.

DETAYLI BİLGİ