Üzüm Soslu Antrikot

MALZEMELER

500 gr antrikot
tuz
karabiber
3 diş sarımsak
6-8 dal taze kekik
1 dal taze biberiye
½ çay bardağı zeytinyağı
2 yemek kaşığı Kemal Kükrer Organik Üzüm Sirkesi
-Masaj yaparak 30 dakika marinasyon yapılır.

Üzüm sosu için;
1 kase kırmızı üzüm
1 yemek kaşığı Kemal Kükrer Organik Üzüm Sirkesi

-Isınmış tavada etler pişirilmeye başlanır, marinasyondaki taze baharatlar, sarımsak ve 2 yemek kaşığı tereyağı eklenir.Etler pişirilip kenara alınır, sos haline getirilien üzüm tavaya alınır ve kıvam alana dek pişirilir.Etin üzerinde servis edilir.

Türkiye’de kurulduğumuz 2011 yılından bu yana yatırımlarımızla büyümeye devam ediyoruz. Bizim Mutfak ve Kemal Kükrer markalarımızla ürettiğimiz hazır çorba, bulyon, harç, puding, sirke, turşu ve soslarımızla Türkiye’nin en önemli gıda üreticileri arasındayız.

DETAYLI BİLGİ

EAT WELL, LIVE WELL

Türkiye’de kurulduğumuz 2011 yılından bu yana yatırımlarımızla büyümeye devam ediyoruz. Bizim Mutfak ve Kemal Kükrer markalarımızla ürettiğimiz hazır çorba, bulyon, harç, puding, sirke, turşu ve soslarımızla Türkiye’nin en önemli gıda üreticileri arasındayız.

DETAYLI BİLGİ