Zeytinyağlı Enginar

MALZEMELER

5 adet baby enginar
1/2 küp havuç
10 adet arpacık soğan
50 gram bezelye
tuz
2 yemek kaşığı Kemal Kükrer nar ekşisi
2 yemek kaşığı zeytinyağı ekleyip enginarlar yumuşayana kadar pişiriyoruz.

haşladığımız sebzeler
1/2 nar
50 gram tane mısır
50 gram haşlanmış börülce
bir tutam dereotu
2 yemek kaşığı Kemal Kükrer nar ekşisi
3 yemek kaşığı zeytinyağı karıştırıp enginarların üzerine koyarak servis ediyoruz

Türkiye’de kurulduğumuz 2011 yılından bu yana yatırımlarımızla büyümeye devam ediyoruz. Bizim Mutfak ve Kemal Kükrer markalarımızla ürettiğimiz hazır çorba, bulyon, harç, puding, sirke, turşu ve soslarımızla Türkiye’nin en önemli gıda üreticileri arasındayız.

DETAYLI BİLGİ

EAT WELL, LIVE WELL

Türkiye’de kurulduğumuz 2011 yılından bu yana yatırımlarımızla büyümeye devam ediyoruz. Bizim Mutfak ve Kemal Kükrer markalarımızla ürettiğimiz hazır çorba, bulyon, harç, puding, sirke, turşu ve soslarımızla Türkiye’nin en önemli gıda üreticileri arasındayız.

DETAYLI BİLGİ