Elmalı Turta

MALZEMELER

Hamur için;
300 gram un
100 gram tereyağı
120 gram şeker
Vanilya
1 yumurta
1 yemek kaşığı soğuk su yoğurulur ve açılır.daha sonra yağlı kağıt serilen turta kalıbına aktarılır.180 derecede 15 dakika pişirilir.

Marmelat için;
2 yeşil elma
1 portakal suyu
150 gram şeker
1 çubuk tarçın
50 gram ceviz içi
100 gram üzüm
1 portakal kabuğu
3 yemek kaşığı Kemal Kükrer elma ekşisi


Crumble için;
150 gram un
75 gram tereyağı
50 gram toz şeker
1 çay kaşığı tarçın
-Tabanı pişen turtanın marmelatı ve crumble'ı eklenir, 180 derecede 20 dakika pişirilir.

Türkiye’de kurulduğumuz 2011 yılından bu yana yatırımlarımızla büyümeye devam ediyoruz. Bizim Mutfak ve Kemal Kükrer markalarımızla ürettiğimiz hazır çorba, bulyon, harç, puding, sirke, turşu ve soslarımızla Türkiye’nin en önemli gıda üreticileri arasındayız.

DETAYLI BİLGİ

EAT WELL, LIVE WELL

Türkiye’de kurulduğumuz 2011 yılından bu yana yatırımlarımızla büyümeye devam ediyoruz. Bizim Mutfak ve Kemal Kükrer markalarımızla ürettiğimiz hazır çorba, bulyon, harç, puding, sirke, turşu ve soslarımızla Türkiye’nin en önemli gıda üreticileri arasındayız.

DETAYLI BİLGİ