Turşuviç Tarifi | Kemal Kükrer
Kemal Kükrer

Turşu Tarifleri

Turşuviç Tarifi

Malzemeler

  • 5-6 adet Kemal Kükrer Kornişon Turşu
  • 1 su bardağı rendelenmiş Cheddar peyniri
  • 2-3 dilim salam
  • 2-3 yaprak marul
  • 1 adet dilimlenmiş avokado
  • 2 ince dilim domates

Yapılışı

  • Kemal Kükrer Kornişon Turşuyu dik bir şekilde ince ince kesin.
  • Uygun bir tepsiye cheddar peynirini kısım kısım serpin ve üzerine suyunu peçeteyle aldığınız turşuları yan yana dizin.
  • 190 derece fırında 15 dk kadar pişirin.
  • Fırından çıkan turşuların içine sırasıyla marul, salam, domates ve avokadoyu ekleyin.
Afiyet olsun.
Kaç Kişilik2
Hazırlık Süresi20 Dk
Pişirme Süresi15 Dk
Zorluk SeviyesiKolay

Benzer Tarifler