Narlı ve Lahanalı Yılbaşı Salatası tarifi için ; kırmızı lahanayı 1 cm kalınlığında dilimleyin. Lahana dilimlerini soslamak için zeytinyağı, kimyon, kırmızı toz biber, rendelenmiş taze zencefil ve Kemal Kükrer Sarımsak Sosu’nu karıştırın. Hazırladığınız sosu lahana dilimlerine sürün ve sonra tuz serpin. Döküm tavanıza zeytinyağı dökün ve ısıtın.
Lahana dilimlerinin her iki tarafını da kızartın. Bu sırada süzme yoğurdu servis tabağınıza alın ve kaşıkla yayın.
Kızaran lahanaları üzerine yerleştirin. Nar tanelerini ve kıyılmış maydanozu serptikten sonra zeytinyağı ve Kemal Kükrer Nar Ekşisi ekleyerek tarifi tamamlayın. Narlı ve Lahanalı Yılbaşı Salatası hazır. Afiyet olsun.