Niçoise Salatası
Anasayfa » Tarifler » Niçoise Salatası
Malzemeler
- 250 g ton balığı
- 100 g haşlanmış taze fasulye
- 1 adet haşlanmış patates
- 5 adet çeri domates
- 1/2 adet kırmızı soğan
- 1 adet haşlanmış yumurta
- 3 adet ançuez
- 5 adet siyah zeytin
- Zeytinyağı
- Tuz
Yapılışı
- Kemal Kükrer Sarımsak Sos ve Kemal Kükrer Gurme Üzüm Sirkesi ile fasulyeleri çok ince şerit kesin.
- Soğanı piyazlık doğrayın. Patatesleri ve çeri domatesleri küp kesin.
- Zeytinleri ayıklayın ve kalan malzemelerle birlikte kasede karıştırın.
- Haşlanmış yumurtayı ve ançuezi dilimleyin.
- Kemal Kükrer Gurme Üzüm Sirkesi ile Kemal Kükrer Sarımsak Sosu karıştırıp salataya dökün. Afiyet olsun.
Benzer Tarifler