Kornişon Turşulu Mantar Salatası
Anasayfa » Tarifler » Kornişon Turşulu Mantar Salatası
Malzemeler
- 400 g mantar
- 1 adet kapya biber
- 3/4 su bardağı mısır
- 3 adet kornişon turşu
- 1/2 demet maydanoz
- 1/2 demet dereotu
- 3 dal taze soğan
- 1/2 adet limon suyu
- Kemal Kükrer Gurme Üzüm Sirkesi
- Zeytinyağı
- Karabiber
- Tuz
Yapılışı
- Kemal Kükrer Gurme Üzüm Sirkesi ile mantarları kesip çok az zeytinyağı ekleyerek yüksek ateşte 1-2 dakika soteleyin.
- Maydanoz ve dereotunu ince kıyım kesin.
- Turşuları ve kapya biberini küçük küpler şeklinde doğrayın.
- Tüm malzemeleri kaseye alın. Zeytinyağı, limon suyu ve tuzu Kemal Kükrer Gurme Üzüm Sirkesi ile karıştırın. Afiyet olsun.
Benzer Tarifler