Lezzet Katan Buz Küpleri Tarifi | Kemal Kükrer
Kemal Kükrer

İçecekler & Çaylar

Lezzet Katan Buz Küpleri Tarifi

Malzemeler

  • Kemal Kükrer Yudumluk Ballı Elma Sirkesi
  • Su
  • Limon dilimleri
  • Lime dilimleri
  • Kurutulmuş frambuaz ve ananas

Yapılışı

  • Oranımız 1 su bardağına 3 yemek kaşığı Kemal Kükrer Yudumluk Elma Sirkesi. Kaç adet buz yapmak isterseniz oranı ona göre ayarlayabilirsiniz.
  • Su ve sirkeyi karıştırıyoruz.
  • Buz kalıplarına önce limon ve lime dilimlerini koyup üstüne sirkeli suyumuzu ekliyoruz.
  • En son limonlu buzlara kurutulmuş frambuaz, limelı olanlara da kurutulmuş ananasları ekleyip donduruyoruz.
  • Soğuk suyla servis ediyoruz.

Benzer Tarifler