Lezzet Katan Buz Küpleri Tarifi
Anasayfa » Tarifler » Lezzet Katan Buz Küpleri Tarifi
Malzemeler
- Kemal Kükrer Yudumluk Ballı Elma Sirkesi
- Su
- Limon dilimleri
- Lime dilimleri
- Kurutulmuş frambuaz ve ananas
Yapılışı
- Oranımız 1 su bardağına 3 yemek kaşığı Kemal Kükrer Yudumluk Elma Sirkesi. Kaç adet buz yapmak isterseniz oranı ona göre ayarlayabilirsiniz.
- Su ve sirkeyi karıştırıyoruz.
- Buz kalıplarına önce limon ve lime dilimlerini koyup üstüne sirkeli suyumuzu ekliyoruz.
- En son limonlu buzlara kurutulmuş frambuaz, limelı olanlara da kurutulmuş ananasları ekleyip donduruyoruz.
- Soğuk suyla servis ediyoruz.
Benzer Tarifler