Turşulu Mocktail Tarifi
Anasayfa » Tarifler » Turşulu Mocktail Tarifi
Malzemeler
- 3–4 adet Kemal Kükrer Kornişon Turşu
- 1 yemek kaşığı Kemal Kükrer Yudumluk Ballı Elma Sirkesi
- 1/2 çay bardağı kornişon turşu suyu
- Yarım adet taze limonun suyu
- 1 tatlı kaşığı bal
- 8-10 yaprak taze nane
- 4-5 adet buz küpü
- 1 adet maden suyu
Süsleme için:
Yapılışı
- Uygun bir tahtada Kemal Kükrer Kornişon Turşuları küp küp doğrayın.
- Kornişon turşu, nane yaprakları, limon suyu, bal ve Kemal Kükrer Yudumluk Ballı Elma Sirkesiyle beraber havan yardımıyla aromasını çıkartın.
- Hazırladığınız karışımı süzüp, uygun bir sürahiye alın.
- Sırasıyla turşu suyu ve maden suyu ekleyin.
- Uygun bir bardağı salatalık dilimleriyle süsleyin ve hazırladığınız karışımı dökün.
- Son olarak elma dilimleriyle süsleyip, servis edin.
Afiyet olsun.
Benzer Tarifler