Turşulu Mocktail Tarifi | Kemal Kükrer
Kemal Kükrer

Turşu Tarifleri

Turşulu Mocktail Tarifi

Malzemeler

  • 3–4 adet Kemal Kükrer Kornişon Turşu
  • 1 yemek kaşığı Kemal Kükrer Yudumluk Ballı Elma Sirkesi
  • 1/2 çay bardağı kornişon turşu suyu
  • Yarım adet taze limonun suyu
  • 1 tatlı kaşığı bal
  • 8-10 yaprak taze nane
  • 4-5 adet buz küpü
  • 1 adet maden suyu

Süsleme için:

  • Salatalık
  • Yeşil elma

Yapılışı

  • Uygun bir tahtada Kemal Kükrer Kornişon Turşuları küp küp doğrayın.
  • Kornişon turşu, nane yaprakları, limon suyu, bal ve Kemal Kükrer Yudumluk Ballı Elma Sirkesiyle beraber havan yardımıyla aromasını çıkartın.
  • Hazırladığınız karışımı süzüp, uygun bir sürahiye alın.
  • Sırasıyla turşu suyu ve maden suyu ekleyin.
  • Uygun bir bardağı salatalık dilimleriyle süsleyin ve hazırladığınız karışımı dökün.
  • Son olarak elma dilimleriyle süsleyip, servis edin.
Afiyet olsun.
Kaç Kişilik2

Benzer Tarifler